naar de Homepage
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
 

Beleid Corona-virus:

 
Openingstijden en situatie aangaande het Corona virus
 
 
U heeft wellicht al ondervonden, dat wij voorlopig t/m 6 april gesloten zijn. Graag willen wij u op de hoogte stellen van de huidige situatie.
 
In goed overleg en op advies van Hoorprofs hebben wij besloten om de komende weken onze deuren te sluiten. Dit alles in verband met de ontstane situatie aangaande het COVID-19 (Corona) virus. Het virus houdt het land en de wereld in zijn greep.

Helaas stijgt het aantal besmettingen nog steeds schrikbarend en nemen daarmee de risico’s op besmetting alleen maar toe. Ondanks alle maatregelen die onze overheid op dit moment al genomen heeft, is er meest recent besloten alle contacten in onze zorgcentra te verbieden. Dit allemaal om de meest kwetsbaren onder ons in bescherming te nemen. We weten inmiddels ook, dat het stoppen van het virus niet meer tot de mogelijkheden behoort en er gekozen is voor een strategie om het virus gecontroleerd over zijn piek heen te helpen. Dit heeft consequenties voor ons werk.

Onze cliënteel bestaat voor het grootste deel uit mensen met een gemiddelde leeftijd, die precies in de risicogroep vallen.
Tijdens onze werkzaamheden hebben wij voornamelijk contact met onze cliënten op een afstand binnen de door de RIVM bepaalde 1,5 meter. Daarnaast zijn we gebonden aan een aantal handelingen die simpelweg noodzakelijk zijn om zinvolle hoorzorg te kunnen geven. Tijdens deze handelingen bestaat er een reëel risico op overdracht van het virus.

Omdat wij de gezondheid van onze cliënten het allerbelangrijkste achten en geen enkel risico willen nemen op besmetting, hebben besloten tot het sluiten van de deur. De overheid heeft (op dit moment) voor ons nog geen verbod ingesteld, maar wij vinden dat we strengere maatregelen moeten hanteren dan die nu landelijk worden geadviseerd. Dit was geen gemakkelijke beslissing.

Wij willen u daarom ook om begrip vragen voor deze maatregel en ons, zoals u dat altijd al heeft gedaan, te vertrouwen in onze besluitvorming. Wij monitoren elke dag wat de Corona-status is en hoe de instanties hiermee omgaan en zullen zo goed als het kan onze strategie hierop aanpassen. Uiteraard houden wij u hierover op de hoogte.
Wat betekend dit alles nu precies voor u?

 • Wij kunnen geen fysieke afspraken maken in de zaak.
  Intakegesprekken, aanpassingen en controles worden stilgezet.
 • Bent u al met een proef bezig?
  U kunt de hoortoestellen gewoon bij u houden en doe er luisterervaring mee op.
 • Bij storingen of andere problemen hanteren wij een protocol.
  Heeft u een storing of ander probleem, dan kunt u ons bereiken van dinsdag- t/m zaterdagochtend van 09.00 tot 12.00 uur. Wij laten u vervolgens weten, hoe het vervolg van dit protocol verloopt.
  Ook kunt u ons een mail sturen, met daarin vermeld de aard van het probleem.
 • Heeft u batterijen, filters of onderhoudsartikelen nodig, ook dit kunt u telefonisch of via de mail aan ons doorgeven. Wij sturen u deze dan op via de post met een bijgevoegde factuur die u kunt overmaken.

Wij hopen hiermee u zo goed mogelijk van de meest essentiële zaken te kunnen blijven voorzien. Uiteraard hopen wij ook, dat deze intens ingrijpende situatie snel tot een einde komt.

Wij wensen u sterkte en veel gezondheid toe.

Team Hoortoestelhuis Jansen

 
 
laatste aanpassing van deze pagina: 23 maart 2020
 
 
    Drukwerk en websites